Αθλητικά

Απόλλωνας Καλυθιών: Την Κυριακή με τον Άρη η φιέστα

Η ώρα της ανταμοιβής έφτασε για τους ποδοσφαιριστές, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης, καθώς και για τον κόσμο του Απόλλωνα Καλυθιών.
Τα μέλη της “κυανοκίτρινης” ποδοσφαιρικής οικογένειας θα γιορτάσουν την προσεχή Κυριακή την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Δωδεκανήσου, επ’ ευκαιρία του παιχνιδιού της 28ης αγωνιστικής με τον Άρη Αρχαγγέλου, που είναι και το τελευταίο φετινό της ομάδας στην έδρα της (ακολουθεί το ταξίδι στην Κάρπαθο και το ξεκούραστο τρίποντο λόγω Καλυμνιακού).
Οι διοικήσεις των δύο σωματείων συνεννοήθηκαν, με τους “κιτρινόμαυρους” να διευκολύνουν τους πρωταθλητές στην προσπάθεια τους να κάνουν τη φιέστα τους προσιτή για όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους.
Τα εικοσιπέντε χρόνια αναμονής ήταν πολλά, με τους ανθρώπους του Απόλλωνα να είναι έτοιμοι να τα ξορκίσουν με μία μοναδική γιορτή που θα περιλαμβάνει πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους και η οποία θα κορυφωθεί με ξέφρενο πάρτι.
Στα αμιγώς αγωνιστικά, ο προπονητής Παναγιώτης Σπάρταλης, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές δεν… καταλαβαίνουν από γιορτές και συνεχίζουν να δουλεύουν με αφοσίωση καθημερινά στο γήπεδο των Καλυθιών, έχοντας στο μυαλό τους τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία.
Ο τεχνικός της ομάδας συνεχίζει να προφυλάσσει όσους από τους παίκτες του βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με το πιο μικρό πρόβλημα, ώστε να απομακρύνει την πιθανότητα ουσιαστικών απωλειών, ενώ είδε με χαρά τον Νίκο Μπουρνέλη να αρχίζει να βγάζει κομμάτια του ομαδικού προγράμματος, συνεπώς την ώρα που πρέπει, θα τον έχει καθ’ όλα έτοιμο.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου