Μία ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 16:00 (αντί για τις 17:00) που αρχικά είχε οριστεί θα διεξαχθεί την Κυριακή το παιχνίδι ανάμεσα στον Ιπποκράτη και τον Άρη Νικαίας, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο νότου της Γ’ Εθνικής. Στην ανακοίνωση της, η Ε.Ο.Κ. αναφέρει: «Έπειτα από συμφωνία των δύο σωματείων ο αγώνας της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των σωματείων ΑΣ Ιπποκράτης Κώων- Άρης Νίκαιας θα διεξαχθεί στις 6/3/2016 και ώρα 16.00 αντί 17.00.
*Το παιχνίδι Κύδων Χανίων- Άρης Πετρούπολης θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 15:00, ενώ το παιχνίδι Έσπερος Λαμίας- Ηρόδοτος στις 14:30.
*Για την Α1 Γυναικών η αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής Άρης Πετρούπολης- Παναθηναϊκός θα διεξαχθεί ημέρα Σάββατο (16:00) στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Γιαννακόπουλος», μετά από συμφωνία των δύο ομάδων.
Στις 16:00 την Κυριακή!
