Η δημιουργία ενός beach bar υψηλών προδιαγραφών, παραρτήματος, του γνωστού Rakkan Bar Restaurant της Μυκόνου, για λάτρεις της fusion Ιαπωνικής κουζίνας, είναι στα σχέδια, της ετερόρρυθμης εταιρείας των Αθηνών «Μένι Καμινάκη και ΣΙΑ ΕΕ», που έχει μισθώσει το δημοτικό ακίνητο «Ιαλύσιον» από τον Δήμο Ρόδου.
Η εταιρεία, προγραμματίζει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, την δημιουργία ενός εντυπωσιακού περιβάλλοντος με βασική θεματική τον ιαπωνικό μινιμαλισμό στο δημοτικό ακίνητο ενώ επιπλέον πρόκειται να λειτουργήσει και φούρνο.
Το Rakkan Bar Restaurant φέρει την υπογραφή του βραβευμένου chef Naruse Fumiaki και το κατάστημα πρόκειται, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, να συνοδεύεται από εκλεπτυσμένους ήχους, πρωτότυπα cocktails & premium spirits.
Το πρώτο Rakkan, άνοιξε στην Αθήνα και ακολούθησε το RAKKAN Mykonos beach bar restaurant – υπό την επιμέλεια και κατασκευή του βραβευμένου Αρχιτεκτονικού Γραφείου του γνωστού Αρχιτέκτονα Ιάσονα Ρίζου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ίδιο project θα έχει, εκτός απροόπτου, ενεργό συμμετοχή και ο γνωστός dj Βασίλης Τσιλιχρήστος, από τους επαγγελματίες που έχτισαν την αθηναϊκή νύχτα και την έννοια της διασκέδασης από το Amfitheatro και το King Size μέχρι την επάνοδο του Venue και τους πειραματισμούς του Villa Mercedes.
Δεν θα πρέπει να αποκλείεται η συνεργασία του συγκεκριμένου καταστήματος με το γνωστό «La Scala», που ανακατασκευάζεται στο ακίνητο Κακκά.
Κατά μια πληροφορία εξετάζεται αν θα μπορούσε να προχωρήσει η λειτουργία νυχτερινού κέντρου στα πρότυπα του «Lohan» της Αθήνας με το οποίο φέρεται να συνεργάζεται ο κ. Τσιλιχρήστος.
Όπως έγραψε η «δημοκρατική», η εταιρεία «Μένι Καμινάκη και ΣΙΑ ΕΕ», που άλλαξε την επωνυμία της την 11η Δεκεμβρίου 2016, από «Μενίδης Ευστράτιος & ΣΙΑ Ε.Ε.», διάδοχη της εταιρείας «Φωτόπουλος Γεώργιος και ΣΙΑ ΕΕ», περιλαμβάνει στους σκοπούς της, την εκμετάλλευση καταστημάτων εμπορίου προϊόντων ζύμης, καφεζαχοροπλαστείου με διάθεση πρόσβασης στο διαδίκτυο, σνακ μπαρ, εστιατορίων, πρατηρίων άρτου -(bake off), καφετεριών, αναψυκτηρίων, ζαχαροπλαστείων και άλλων συναφών επιχειρήσεων, την παραγωγή φρέσκου ψωμιού, την παραγωγή νωπών ειδών ζαχαροπλαστικής, καθώς και υπηρεσιών πλήρους διαφήμισης.
Για την επίτευξη του σκοπού της η εταιρεία μπορεί να συμμετέχει και σε άλλες εταιρείες οποιασδήποτε νομικής μορφής που έχουν όμοιο ή παρεμφερή σκοπό και να διεξάγει οποιαδήποτε εργασία την οποία θεωρεί ενδεδειγμένη ή συμπληρωματική προς τους παραπάνω σκοπούς και γενικά να διενεργεί οποιαδήποτε πράξη που θεωρείται άμεσα ή έμμεσα αναγκαία, κατάλληλη ή ενδεδειγμένη για την πραγμάτωση των παραπάνω σκοπών.
Επικράτησε στον διαγωνισμό για την εκμίσθωση του «Ιαλύσιον» έναντι των τριών υπολοίπων ενδιαφερόμενων, προσφέροντας μίσθωμα ύψους 6.000 ευρώ, έναντι 5.950 ευρώ που προσέφερε η εταιρεία «Μπείκερι ΑE» με συναφές αντικείμενο, η οποία έχει εκμισθώσει ήδη το «Ακταίον», 5.900 ευρώ, που προσέφερε η ξενοδοχειακή επιχείρηση «Ρόδος Πάλας AE» και 5.850 ευρώ, που προσέφερε η εταιρεία των Αθηνών «Αρτοπηγή ΕΠΕ», που λειτουργεί ομοίως αρτοποιεία.
Σημειώνεται ότι το ελάχιστο μίσθωμα είχε οριστεί στις 3.900 ευρώ και η «μάχη» που δόθηκε για την επικράτηση της προσωρινής πλειοδότριας ήταν ιδιαιτέρως σκληρή.
https://www.dimokratiki.gr/02-04-2017/litourgia-beach-bar-ypsilon-prodiagrafon-sto-ialysion/
Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Σχολιασμός άρθρου
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.