Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1, που θα διεξαχθούν μέσα στο σαββατοκύριακο και την προσεχή Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου.
Ανάμεσα στους ορισμούς βρίσκεται ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου, ο οποίος θα είναι διαιτητής VAR στο παιχνίδι του Ν.Π.Σ. Βόλος με αντίπαλο τον Παναιτωλικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 17:15 στο Πανθεσσαλικό στάδιο.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Σπύρος Ζαμπάλας από τον σύνδεσμο Ηπείρου, βοηθοί ο Γιώργος Χριστάκογλου από τον σύνδεσμο Χαλκιδικής και ο Ηλίας Παπαδόπουλος από τον σύνδεσμο Μακεδονίας, 4ος διαιτητής ο Άγγελος Αγγελάκης (Μακεδονίας), A. VAR ο Θεόφιλος Μωυσιάδης (Ηπείρου) και παρατηρητής διαιτησίας ο Γιάννης Τοπουζής (Τρικάλων).
Super League 1: VAR στο Πανθεσσαλικό ο Σιδηρόπουλος
