Στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία προσπαθεί να στρέψει από τώρα το μυαλό των ποδοσφαιριστών του ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Σπάρταλης.
Το υπόλοιπο των υποχρεώσεων της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, όπως και στο Κύπελλο Δωδεκανήσου Dodekanisos Seaways, αντιμετωπίζεται ως ευκαιρία για προετοιμασία ενόψει της σειράς των αγώνων που θα κρίνουν τον επόμενο και μεγαλύτερο στόχο των νέων πρωταθλητών Δωδεκανήσου.
Ο Παναγιώτης Σπάρταλης θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του απόλυτα ενεργούς και συγκεντρωμένους, περιμένοντας ταυτόχρονα την πλήρη αποθεραπεία των τραυματιών της ομάδας.
Οι “κυανοκίτρινοι” θέλουν να συνεχίσουν να κερδίζουν – αρχής γενομένης από το αυριανό εκτός έδρας ματς με τον Κλεάνθη – ώστε να δώσουν στον φίλαθλο κόσμο τους την επιπλέον χαρά της κατάκτησης ενός αήττητου πρωταθλήματος.