Την απροσδόκητη αποχώρηση του Ρεΐση Μαΐλη έχει να διαχειριστεί ο Ακουσίλαος, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries.
Επικαλούμενους προσωπικούς λόγους, ο πολύπειρος αμυντικός μέσος ζήτησε από τους ανθρώπους του σωματείου των Φανών να τερματιστεί η μεταξύ τους, σύντομη συνεργασία (είχε αποκτηθεί στο ξεκίνημα της θερινής μετεγγραφικής περιόδου), οι τελευταίοι δεν αρνήθηκαν να ικανοποιήσουν το αίτημά του και ο προπονητής Σάββας Καραβόλιας είναι υποχρεωμένος να μπει στη διαδικασία της αναζήτησης αντικαταστάτη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο τεχνικός των νεοφώτιστων δεν θα περιοριστεί σε, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, μία αναγκαία μετεγγραφή, αλλά θα προσθέσει στο ρόστερ έναν ή δύο επιπλέον παίκτες, οι οποίοι θα μεγαλώσουν την γκάμα των επιλογών του.
Στις Φάνες ελπίζουν πως τα ανοιχτά μέτωπα θα κλείσουν πριν από την πρώτη επίσημη σέντρα της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς, ενώ με ολοένα και μεγαλύτερο προβληματισμό αντιμετωπίζεται η συνεχιζόμενη απουσία από τις προπονήσεις, λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων, του τερματοφύλακα Κώστα Σαμολαδά, πόσω δεν μάλλον από τη στιγμή που δεν έχουν ακόμα στα χέρια τους το δελτίο του.
Ως προς την προετοιμασία, η εξέλιξη της οποίας ικανοποιεί τον Σάββα Καραβόλια, οι ποδοσφαιριστές του Ακουσίλαου θα απολαύσουν σήμερα, μετά από πολύ καιρό, τα καλά ενός ρεπό, ενώ το προσεχές Σάββατο θα δώσουν το τελευταίο από τα φιλικά τους παιχνίδια, στο πλαίσιο του οποίου θα αντιμετωπίσουν τον Εθνικό Αρχίπολης σε γήπεδο και ώρα που μένει να αποφασιστούν.
Τέλος ο Μαΐλης και αναμονή για Σαμολαδά στον Ακουσίλαο
