Ειδήσεις

Η CAIR συμμετείχε στον 18ο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης

Η οινοβιομηχανία CAIR συμμετείχε στον 18οΔιεθνή Διαγωνισμό Οίνου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για μία τριήμερη εκδήλωση γευσιγνωσίας που πραγματοποιήθηκε 27 Φεβρουαρίου έως 1 Μαρτίου με την CAIR να βραβεύεται σε όλα τα προϊόντα που παρουσίασε.

Στο φετινό διαγωνισμό , ανάμεσα σε 746 δείγματα από όλο τον κόσμο , 25 καταξιωμένοι γευσιγνώστες ξεχώρισαν τα κρασιά της CAIR. Συγκεκριμένα , ο λευκός ξηρός οίνος Ρόδος 2400 κέρδισε ασημένιο μετάλλιο , το Maestroροζέ βραβεύτηκε με ασημένιο μετάλλιο , το Maestroλευκό ξηρό πήρε χάλκινο μετάλλιο . Παράλληλα, η CAIRBrut βραβεύτηκε με χάλκινο , η VELVET λευκή με χάλκινο και  το Αρχοντικό επίσης με χάλκινο μετάλλιο.

Οι διακρίσεις της CAIRμας κάνουν για ακόμη μία φορά υπερήφανους, καθώς πρόκειται για μία μεγάλη διάκριση για την οινοβιομηχανία αλλά και για το νησί μας. Η εταιρεία υψώνει ολοένα και περισσότερο τον πήχη και προσδοκεί ότι η εντυπωσιακή συλλογή μεταλλίων θα συνεχισθεί και στους επόμενους διαγωνισμούς.

Η CAIR συμμετείχε επίσης στην διεθνή έκθεση DETROP boutique που πραγματοποιήθηκε παράλληλα στη Θεσσαλονίκη στις 24-26 Φεβρουαρίου με το καλαίσθητο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου με τους επισκέπτες να γεύονται και να εντυπωσιάζονται από τα ανώτερης ποιότητας προϊόντα της.

Η CAIR θα βρίσκεται αυτό το 3ήμερο 10-12 Μαρτίου στην Διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FoodExpoκαι θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου Hall 1 D13 / E11 όπου μπορείτε να επισκεφτείτε και να έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα προϊόντα της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου