Ειδήσεις

Ανοίγει δρόμος για εξαγωγές κρασιών της ΚΑΪΡ στην Κίνα – Στη Ρόδο Κινέζοι επιχειρηματίες

Για πρώτη φορά ύστερα από πολλά χρόνια η ΚΑΪΡ ετοιμάζεται να ανοίξει φτερά για εξαγωγές των κρασιών και της σαμπάνιας της. Πρόκειται για μια εξαιρετική εξέλιξη και μάλιστα σε μια εποχή που η εταιρεία καταβάλλει προσπάθειες και την τελική και ολοκληρωτική οικονομική εξυγίανσή της.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι ο δρόμος που ανοίγεται για εξαγωγές από την ΚΑΪΡ αφορά την τεράστια αγορά της Κίνας, στην οποία ήδη γίνονται εξαγωγές ελληνικών προϊόντων και ειδικά από την Κρήτη.

Όπως ανακοινώθηκε από την εταιρεία 12μελής επιχειρηματική αντιπροσωπεία από την Κίνα φθάνει το απόγευμα της Τρίτης στο νησί μας.

Σκοπός της επίσκεψης των Κινέζων επιχειρηματιών στο νησί μας είναι να γνωρίσουν από κοντά τις εγκαταστάσεις και τα προϊόντα της ΚΑΙΡ και να υπογράψουν συμφωνητικό συνεργασίας για την αντιπροσώπευση και εισαγωγή των προϊόντων της
Εταιρείας στην αγορά της Κίνας.

Να σημειωθεί ότι οι προσπάθειες της Εταιρίας για το άνοιγμα στην αχανή κινέζικη αγορά ξεκίνησαν από το 2012 στο πλαίσιο προγράμματος προώθησης Ευρωπαϊκών προϊόντων σε τρίτες χώρες. Μετά από 2 χρόνια φέρνουν τους πρώτους σημαντικούς καρπούς για την ΚΑΙΡ και δίνουν νέες οικονομικές προοπτικές ανάπτυξης.

Αύριο Τετάρτη η κινεζική αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί στο Μουσείο των Φανών όπου λειτουργεί το Βιωματικό Κέντρο Αγροτικής Κληρονομιάς και θα επισκεφθεί τους αμπελώνες στον Έμπωνα και τις υπόλοιπες περιοχές από τις οποίες η ΚΑΙΡ συγκεντρώνει
την πρώτη ύλη για τα εξαιρετικά της κρασιά.

Την Πέμπτη οι Κινέζοι επιχειρηματίες θα ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις της ΚΑΙΡ και στη συνέχεια στα γραφεία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου θα υπογράψουν τα σχετικά συμφωνητικά συνεργασίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου