Με μεγάλη διάθεση και νέες δυνάμεις, τις οποίες αντλούν από την επικείμενη ολοκλήρωση της κατασκευής του νέου προπονητηρίου στο γήπεδο των Μαριτσών, οργανώνουν τα τμήματα υποδομών τους οι άνθρωποι του Ηρακλή.
Οι συνθήκες μοιάζουν πλέον πιο ώριμες από ποτέ για να ασχοληθούν οι «ροπαλοφόροι» με την ακαδημία τους, χωρίς να σκέφτονται τα πολλές ανυπέρβλητα προβλήματα, τα οποία αντιμετώπιζαν λόγω της απουσίας των ενδεδειγμένων εγκαταστάσεων και η νέα εποχή στην οποία μπαίνουν, έχει αρχίσει να αποτυπώνεται στο ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον των παιδιών της περιοχής.
Οι γονείς που επιθυμούν να εγγράψουν τα παιδιά τους στα τμήματα υποδομών του Ηρακλή μπορούν να προσέρχονται καθημερινά στο γήπεδο της κοινότητας, όπως και να απευθύνονται στα τηλέφωνα 6932542880, 6973805346 και 6936656816.
Υπεύθυνος προπονητής είναι ο Σάββας Κούρος.
Έτοιμη για μία φιλόδοξη εκκίνηση η ακαδημία του Ηρακλή
