Ζητήματα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων δεν επιτρέπεται να υπόκεινται σε δημοψηφισματα, ποσω μάλλον να γίνονται ερωτήματα σε γκάλοπ. Γι’αυτο ακριβώς υπάρχει το διεθνές πλαίσιο προστασίας τους για να τα προφυλάσσει από περιεργες εμπνεύσεις, όπως το γκάλοπ που κυκλοφορεί σε διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης σε συνεργασία με εταιρία δημοσκοπήσεων και καλεί τους πολίτες να απαντήσουν στο ερώτημα: «Εσείς θεωρείται πως οι αμβλώσεις πρέπει να είναι νόμιμες ή παράνομες;» Πλην του ότι αυτή την συζήτηση την έχουμε κλείσει από το 86 που έχει ψηφιστεί νόμος, το να διαχειρίζεται το σώμα της μια γυναίκα και να θέτει , εντός ενός υφισταμένου εδώ και 3 τουλάχιστον δεκαετίες νομίμου πλαισίου, τέλος σε μια εγκυμοσύνη που για πολλούς λόγους δεν επιθυμεί, είναι αποκλειστικά δικό της θέμα και δεν πέφτει λόγος σε κανέναν άλλο. Οποιος κι αν είναι αυτός ο άλλος.
Το έχουμε λύσει
Από:
news room
Σχετικά
- Πρόεδροι Κοινοτήτων Ρόδου: «Ο Καλλικράτης αντί να λύσει προβλήματα, δημιούργησε νέα» Εντονος προβληματισμός αναπτύχθηκε κατά την 1η Γενική Συνέλευση των προέδρων των κοινοτήτων…
- Κασσελάκης για δάσκαλο που κοιμάται στο αυτοκίνητο: «Όσο δεν έχουμε κράτος, έχουμε τουλάχιστον ο ένας τον άλλο» «Περήφανος που υπάρχει ανθρωπιά και αλληλεγγύη στη χώρα μας» δηλώνει ο πρόεδρος…
- Δεν έχουμε νικήσει το τέρας Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών μετρώντας 13…
- Γ. Χατζημάρκος: Δεν μετανοιώνω για κανένα απο τα έργα εκτός αρμοδιότητας μας, που εκτελέσαμε ή έχουμε σε εξέλιξη Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γ. Χατζημάρκος, έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα κοινωνικά…