Στα γρανάζια της γραφειοκρατίας δείχνει να κόλλησε η προσπάθεια δημιουργίας υποδομής αντιστήριξης, που θα προστατέψει το γήπεδο του Έμπωνα, στην κάτω πλευρά του, από πιθανή μελλοντική καθίζηση.
Οι εργασίες ξεκίνησαν μεν, ωστόσο διακόπηκαν λόγω της ανάγκης να μεταφερθούν από το σημείο τρεις στύλοι του ΔΕΔΔΗΕ, με τους ανθρώπους της Αναγέννησης να περιμένουν εδώ και αρκετές μέρες να βρεθεί μία λύση, ώστε το έργο να ολοκληρωθεί έγκαιρα και να ξεγνοιάσουν από τον φόβο να βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστα απρόοπτα.
Άλλες εκκρεμότητες σχετικά με το γήπεδο δεν έχουν μείνει να τους απασχολούν, καθώς τα αποδυτήρια και οι βοηθητικοί χώροι ανακαινίστηκαν, καλλωπίστηκαν και είναι πλέον απόλυτα λειτουργικοί.
Κατά τα άλλα, η άπνοια που επικρατεί στις τάξεις των «πράσινων» μοιάζει να είναι απόλυτη.
Κάθε δραστηριότητα έχει παγώσει και η διοίκηση του Κυριαζή Μισοδουλάκη, η οποία αναδείχθηκε από τις εκλογές του περασμένου καλοκαιριού και ως εκ τούτου, έχει μπροστά της άλλα δύο χρόνια θητείας, περιμένει να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το τι μέλλει γενέσθαι στον χώρο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να αρχίσει να οργανώνεται για την επόμενη μέρα.
Ο επικεφαλής του σωματείου εκτιμά πως μία ουσιαστική συζήτηση για την επόμενη σεζόν θα έχει νόημα να ξεκινήσει προς το τέλος Μαΐου και πάντα με την προϋπόθεση πως η καθημερινότητα θα έχει επιστρέψει σε μία στοιχειώδη κανονικότητα.
Η φετινή χρονιά θεωρείται ως μη γενόμενη, όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία με τον προπονητή Φιλήμονα Μιχαλάκη θα συνεχιστεί, ενώ η ομάδα δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τις βασικές αρχές της φιλοσοφίας της, διατηρώντας τον ίδιο κορμό ποδοσφαιριστών.
Πάντως, με δεδομένο πως το lockdown ανέτρεψε τα σχέδια τεσσάρων πέντε αθλητών που δύσκολα θα επιστρέψουν στη Ρόδο για να συνεχίσουν να παίζουν ποδόσφαιρο, το πλέον πιθανό είναι η Αναγέννηση να χρειαστεί να δουλέψει αρκετά κατά τη διάρκεια της θερινής μετεγγραφικής περιόδου, ώστε να αναπληρώσει τα κενά και ταυτόχρονα να βελτιώσει τις πιθανότητες να υλοποιήσει τους στόχους που θα θέσει.