Ειδήσεις

Γ. Παπαδόπουλος μετά τον σεισμό 5,3 Ρίχτερ: «Έκλεισε τη μικρή χαραμάδα αισιοδοξίας»

Ο σεισμολόγος σε ανάρτησή του νωρίτερα τη Δευτέρα είχε κάνει λόγο για σχετική μείωση των σεισμών με μέγεθος μεγαλύτερου του 3.0, καθώς και για ελαφρά πτώση του μέσου μεγέθους των σεισμών. Σημειώνεται μάλιστα, ότι είχε δηλώσει και ελαφρώς αισιόδοξος, αλλά με επιφύλαξη.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22:16 σημειώθηκε η ισχυρότερη σεισμική δόνηση έως τώρα, μεγέθους 5,3 Ρίχτερ. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 14 χιλιομετρα νότια, νοτιοδυτικά της Αρκεσίνης Αμοργού, ενώ το εστιακό βάθος εκτιμάται στα 17χλμ.

Ο σεισμός ήταν αισθητός στην Αττική και την Κρήτη.

Μιλώντας στο Action 24 ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης σημείωσε ότι δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ενώ την ίδια ώρα είναι σε εξέλιξη περιπολίες των Αρχών.

Πηγή: naftemporiki.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου