Αθλητικά

ΠΑΕ Διαγόρας: Παρροδιακό κάλεσμα για το παιχνίδι με την Νίκη Βόλου

Ανακοίνωση με την οποία καλεί όλους τους Ροδίτες να στηρίξουν την ομάδα στο κρίσιμο παιχνίδι με την Νίκη Βόλου, το οποίο θα διεξαχθεί στην Ηλιούπολη, εξέδωσε ο Διαγόρας, αναφέροντας τα ακόλουθα:

«Παρροδιακό κάλεσμα

Το Σάββατο στις 12 Απριλίου στις 13:00 στο γήπεδο της Ηλιούπολης, η ομάδα μας δίνει ένα από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ιστορίας της. Ως τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται την Νίκη Βόλου έχοντας μοναδικό στόχο την νίκη και την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησης των Διοικούντων, της τεχνικής ηγεσίας και των ποδοσφαιριστών, την εξωθούν να αγωνιστεί μακριά από το Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου, Ο σοβαρότερος λόγος είναι πως μέχρι αυτή τη στιγμή, το Δημ. Στάδιο στερείται της απαραίτητης αδείας για να διεξαχθεί αγώνας Superleague 2 στον αγωνιστικό του χώρο.

Ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει, πως η ΠΑΕ Διαγόρας κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια και εξάντλησε ολα τα χρονικά περιθώρια (ακόμη και μέχρι χθες), προκειμένου να αλλάξει η κατάσταση κι ο κόσμος του νησιού αλλά και οι οπαδοί και φίλοι του συλλόγου, να παρακολουθήσουν στο Δημ. Στάδιο της Ρόδου ενα σημαντικό αγώνα , να στηρίξουν και να ενισχύσουν την ομάδα σε μια δύσκολη προσπάθεια.

Ο ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ.

Ακόμα και η διεξαγωγή του αγώνα με την Καβάλα στον ιδιο χώρο, παρέμενε και χθες αδύνατη. Κανείς δεν θέλει να σκέφτεται, πως το τελευταίο ματς που θα κρίνει την φετινή χρονιά, θα γίνει μακριά από την Ρόδο.

Γι αυτό το λόγο ΚΑΛΟΥΜΕ-και προκειμένου να βοηθήσουμε την ομάδα στο μάτς με τη Νίκη Βόλου

-Όλους τους Ρόδιους φοιτητές-σπουδαστές και φοιτήτριες που βρίσκονται  στην Αθήνα και ζουν στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

-Όλες τις οικογένειες Ροδίτικης καταγωγής, που δρουν και εργάζονται στην πρωτεύουσα της χώρας.

-Όλους τους εν Αθήναις ευρισκόμενους φίλους της ομάδας.

-Και τους φίλους της ομάδας από τη Ρόδο που μπορούν να ταξιδέψουν απο το νησί μας.

Να προστρέξουν και να βοηθήσουν την ομάδα στο γήπεδο της Ηλιούπολης στις 13.00 το Σάββατο το μεσημέρι.

Η γενική είσοδος στο γήπεδο έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

Στον Διαγόρα δεν περισσεύει κανείς…».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου