Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΓΑΟ Taekwondo Ρόδου, έπειτα από την τελευταία γενική συνέλευση και τις εκλογές που διεξήχθησαν, με τον Μιχάλη Ερωτόκριτο να παρέμεινε για 11η συνεχόμενη φορά επικεφαλής του Δ.Σ.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε με την σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου, αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Κατά τη διεξαγωγή της γενικής συνέλευση του ΓΑΟ Taekwondo Ρόδου πραγματοποιήθηκαν οι διεκαδικασίες εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
Πρόεδρος επανεκλέχτηκε για 11η συνεχόμενη θητεία ο Μιχάλης Ερωτόκριτος, αντιπρόεδρος ο Μιχάλης Μπράτιτσης, γενική γραμματέας η Αθανασία Διαμαντή, ταμίας η Τσαμπίκα Πόκκια και η Βασιλική Σφυρίου ως μέλος».
ΓΑΟ Taekwondo Ρόδου: Για 11η φορά επικεφαλής του Δ.Σ. ο Ερωτόκριτος
![](https://www.dimokratiki.gr/wp-content/uploads/2014/10/ερωτοκριτος.jpg)