Τοπικές Ειδήσεις

Αποχωρεί από το Παίδων «Αγία Σοφία» ο Μανώλης Παπασάββας – Ποια είναι η επόμενη θέση του

Την πόρτα της εξόδου από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» πέρασε ο Μανώλης Παπασάββας, καταθέτοντας την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Ο Παπασάββας, επί χρόνια στο τιμόνι ενός από τα πιο νευραλγικά παιδιατρικά ιδρύματα της χώρας, παραιτήθηκε από τη διοίκηση των Νοσοκομείων Παίδων «Αγία Σοφία» και «Αγλαΐα Κυριακού».

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, οδεύει ολοταχώς προς νέα θέση: τη θέση του Προέδρου στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Παίδων “Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη – ΕΛΠΙΔΑ”.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα αποτελεί τον πυλώνα για την αντιμετώπιση του παιδικού καρκίνου στην Ελλάδα — ένα Κέντρο Αναφοράς με διεθνή εμβέλεια, του οποίου τη γέννηση και την πορεία ο Παπασάββας έχει ήδη στηρίξει από την πρώτη μέρα.

Να σημειωθεί επίσης ότι ο κ. Παπασάββας έχει περάσει και τον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ για θέσεις διοικητών νοσοκομείων, με το όνομά του να φιγουράρει στην τελική τριάδα. Με άλλα λόγια, η «μετακίνηση» του δεν είναι απλά διοικητική, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται … στρατηγική.

Πηγή: iatropedia.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου