Το νησί των Ιπποτών υποδέχεται το ντελικάτο άνοιγμα του σεφ Frank Rosin, για μια one night only γαστρονομική εμπειρία υψηλού επιπέδου αποκλειστικά για τους επισκέπτες του ξενοδοχείου, στις 27 Απριλίου.
Διάσημος για την τηλεοπτική του θητεία ως ηγέτης του γερμανικού “Hell’s Kitchen”, αλλά και διακεκριμένος με 2 * Michelin για το εστιατόριό του, “Restaurant Rosin”, στο Dorsten της δυτικής Βεστφαλίας, ο Frank Rosin έρχεται για μία και μόνο βραδιά στο νησί των Ιπποτών, προκειμένου να προσφέρει μια ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία, αποκλειστικά στους επισκέπτες του “The Ixian Grand Hotel”, στις 27 Απριλίου.
Τοποθετημένο στην παραλία της Ιξιάς στη Ρόδο, σε ένα πράσινο τοπίο που αγγίζει το Αιγαίο, το 5 αστέρων “The Ixian Grand & All Suites Hotel” θα γίνει η σκηνή όπου ο Rosin θα ξεδιπλώσει τη μαγειρική φινέτσα που του έχει εξασφαλίσει σταθερή παρουσία στις κορυφαίες θέσεις του καταλόγου Michelin από το 2011, με τον Executive Chef του ξενοδοχείου Νικόλα Ζουρνατζίδη, αλλά και την έμπειρη ομάδα του στο support.
“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτύχαμε να εξασφαλίσουμε τον βραβευμένο σεφ, με αστέρι Michelin, Frank Rosin, για το ξενοδοχείο μας στις 27 Απριλίου – πολλοί από τους καλεσμένους μας προέρχονται από τη Γερμανία, γνωρίζουν και εκτιμούν τον Rosin και την κουζίνα του, για τους υπόλοιπους είναι μια εκπληκτική ευκαιρία να τον γνωρίσουν” σημειώνει σχετικά ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής του “The Ixian Grand & All Suites”, διευκρινίζοντας ότι η γαστρονομική αυτή εμπειρία περιλαμβάνεται στο all inclusive πακέτο του adults only ξενοδοχείου 348 δωματίων, εκ των οποίων 68 σουίτες με ιδιωτικές πισίνες.
Πηγή athinorama.gr
ΙΩΣΗΦ ΠΡΩΙΜΑΚΗΣ