Αθλητικά

ΑΣΡ Έλαφος: Καλή προσπάθεια από τον Τριαντενό, εμπειρία για τον Σκυλλά

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Πίστας συμμετείχε ο ΑΣΡ Έλαφος με τον Νικήτα Τριαντενό, ο οποίος προσπάθησε για το καλύτερο, ενώ στο ΟΑΚΑ βρέθηκε και ο Παύλος Σκυλλάς κερδίζοντας σε εμπειρίες.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος αναφέρονται τα εξής:

«Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πίστας στις κατηγορίες Π-Κ-Ε-Ν  που έγινε στις 12 και13/4/2025 στο Εθνικό Ποδηλατοδρόμιο στο ΟΑΚΑ, συμμετείχε ο ΑΣΡ Έλαφος με ένα αθλητή.

Ο Νικήτας Τριαντενός  με πρώτη συμμετοχή σε πίστα μαζί με τον προπονητή του επέλεξαν να τρέξουν όλα τα  αγωνίσματα, 6 στο σύνολο,  ώστε να έχουν και δυο τους μια εικόνα στο τι του ταιριάζει καλύτερα.

Το Σάββατο συμμετείχε σε 4 αγωνίσματα όπου το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 10:00 και τελείωσε στις 22:00 το βράδυ.

Πρώτο αγώνισμα 200μ. ταχύτητα καταλαμβάνει την 13η  θέση. Στο αγώνισμα του Αποκλεισμού την 16η  θέση. Στην Ατομική Χρονομέτρηση 500μ. την 15η  θέση.  Στο τελευταίο αγώνισμα των Πόντων μετά από ένα καταπληκτικό αγώνα καταλαμβάνει την 3η  Πανελλαδικά θέση.

Την Κυριακή, 2 αγωνίσματα, στο πρώτο στην Ατομική Χρονομέτρηση 2000μ.  παίρνει την 16η θέση και στο Σκρατς σε μια πολύ γρήγορη κούρσα τη 8η  θέση στο σπριντ.

Στην αποστολή ήταν μαζί και ο ταλαντούχος αθλητής της ομάδας μας Παύλος Σκυλλάς για μια πρώτη γνωριμία με την πίστα.  Συνοδοί ήταν οι κ. Άννικα Κελεπέρα, η κ. Τσαβαρή  Σεβαστή και ο προπονητής των Παιδιών Κυριάκος Κελεπέρας.

Το Δ.Σ.  συγχαίρει την αποστολή  και την προσπάθεια των αθλητών».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου