Τοπικές Ειδήσεις

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Φίλιππου Ολυμπίτη

Στο συλλυπητήριο μήνυμα της για τον θάνατο του Φίλιππου Ολυμπίτη η βουλευτής της ΝΔ κ. Μίκα Ιατρίδη αναφέρει τα εξής:

Ένας άνθρωπος υπόδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και εθελοντισμού, ένας άνθρωπος που έκανε πράξη στη ζωή του το κήρυγμα του Ιησού Χρηστού έφυγε από κοντά μας σήμερα, Μ. Δευτέρα.

Ο Φίλιππος Ολυμπίτης ήταν μια ξεχωριστή προσωπικότητα και υπήρξε καθοριστικός στη στήριξη των συμπατριωτών του με αναπηρία ιδρύοντας το Σωματείο Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ και πρωτοστατώντας στη δημιουργία του  Κέντρου Στήριξης Ατόμων με Αναπηρία Καλύμνου, που τώρα φέρει το όνομά του!

Μεγάλη η απώλεια του, αλλά μεγάλη και η μοναδική παρακαταθήκη του ότι η ψυχή και το σθένος του ενός, μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τους πολλούς.

Τα βαθύτατα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης του Καλυμνιακής γης που θα τον σκεπάσει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου