Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Ρόδο.. Την 14-03-2025 το πρωί συνελήφθη στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Ρόδου, 28χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.
Σύλληψη ημεδαπού για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στην Κω. Την 14-03-2025 το μεσημέρι συνελήφθη στην Κω, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κω, 61χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έλεγχο διαπιστώθηκε ότι προέβαινε σε συγκέντρωση παλαιών οχημάτων και εξαρτημάτων σε υπαίθριο χώρο υποβαθμίζοντας το περιβάλλον.
Σύλληψη (2) ημεδαπών για ναρκωτικά και οπλοκατοχή στη Λέρο
Την 14-03-2025 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Λέρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λέρου:
67χρονος ημεδαπός στην κατοικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -4,49- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
50χρονος ημεδαπός στην κατοικία του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -11- ναρκωτικά δισκία χωρίς ιατρική συνταγή και -4- φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου.
Σύλληψη ημεδαπού για ρύπανση -υποβάθμιση περιβάλλοντος στην Κάλυμνο. Την 14-03-2025 το απόγευμα συνελήφθη στην Κάλυμνο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλυμνίων, 65χρονος ημεδαπός γιατί στο πλαίσιο ελέγχων επιχειρήσεων υποδοχής, επεξεργασίας και ανακύκλωσης μεταλλικών αντικειμένων (ΣΚΡΑΠ) διαπιστώθηκε πως διατηρούσε χώρο συγκέντρωσης παλαιών υλικών χωρίς άδεια.
Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Κω. Την 14-03-2025 το απόγευμα συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Κω, 27χρονος αλλοδαπός ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα μας. Σε βάρος του κινήθηκε η διαδικασία επιστροφής.