Ο Περιφερειάρχης Γιωργος Χατζημάρκος έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα με αφορμή την απονομή των “Βραβείων Ελληνικής Κουζίνας 2024”:
Τα “Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας 2024”, απονεμήθηκαν, χθές, στη Θεσσαλονίκη, σε 85 εστιατόρια της χώρας, με τα 32 απο αυτά να βρίσκονται στις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα
Περηφάνια για τα βραβεία σε:
Noble Gourmet – Ρόδος
Μαυρίκος – Ρόδος
Παράγκα – Ρόδος
Broadway – Κως
Μylos – Λέρος
Ηellas – Ρόδος
Ταβέρνα Ηλίας – Ρόδος
Selene – Σαντορίνη
Grandma’s – Ιος
Petra – Σαντορίνη
Ches – Ιος
Varoulko – Σαντορίνη
Kensho Ornos – Μύκονος
Μαραθιά – Τήνος
Vassilenas Blue – Αντίπαρος
Εfisia – Μύκονος
Ηλιοβασίλεμα – Σύρος
Iθακα – Ιος
Cantina – Σίφνος
Qhera – Σαντορίνη
Lady Finger – Μύκονος
Μario – Πάρος
Black Rock – Σαντορίνη
Bostani – Σίφνος
Νοema – Μύκονος
Panigyri – Σαντορίνη
Rada – Πάρος
FlyAway -Σαντορίνη
Araklia – Ηρακλειά
Ηταν ένα μικρό καράβι – Τήνος
Θαλασσάκι – Τήνος
Noa – Μύκονος
Είμαστε περήφανοι για την εξαιρετική παρουσία για μια ακόμη φορά, μια ακόμη χρονιά, της γαστρονομίας των νησιών μας και της αναγνώρισης της δουλειάς των ανθρώπων της εστίασης, αλλά και της παραγωγής, των νησιών μας.
Συγχαρητήρια στο “Αθηνόραμα” που με συνέπεια και αφοσίωση αναδεικνύει τον εξαιρετικό πλούτο της ελληνικής γαστρονομίας εδω και δεκαετίες.
Ειδική βράβευση έλαβε ο Ροδίτης chef Γιώργος Τρουμούχης για την προσφορά του και όσοι τον γνωρίζουν ξέρουν οτι πρόκειται για πραγματικό “δάσκαλο”.
Απο πλευράς μας, η δέσμευση της στήριξης αυτού του μεγάλου αγώνα διατήρησης ταυτότητας, παράδοσης και προσωπικότητας, είναι πιο ισχυρή απο ποτέ