Τσικνοπέμπτη σήμερα, το έθιμο ορίζει κατανάλωση κρέατος, κατά προτίμηση σε εστιατόρια και ταβέρνες. Για να δούμε όμως αν φέτος θα γεμίσουν. Γιατί οι τιμές που πωλούνται τα κρέατα έχουν φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη. Αλλά ακόμη κι αν αποφασίσουμε να τσικνίσουμε σπίτι, δεν είναι καλύτερα τα πράγματα. Το χοιρινό κρέας κοστίζει πλέον γύρω στα 6 ευρώ το κιλό, το μοσχάρι φτάνει ακόμη και τα 14 ευρώ ενώ τα παϊδάκια ξεπερνούν τα 16 ευρώ το κιλό. Ένα καλαμάκι κοτόπουλο ή χοιρινό πάει από 2 ευρώ το τεμάχιο και πάνω. Η δε μερίδα το μπιφτέκι, από 9 ευρώ και πάνω. Ποιος είπε λοιπόν ότι η Τσικνοπέμπτη δεν θα «τσικνήσει» και τους καταναλωτές;
https://www.dimokratiki.gr/16-02-2023/tsiknismata/
Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Σχολιασμός άρθρου
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.