Τοπικές Ειδήσεις

Α. Ασπράκης: Στον κόμβο της Φανερωμένης οι επιστήμονες έχουν κάνει άριστα τη δουλειά τους

Σε ανάρτηση του ο αναπληρωτής περιφερειάρχη κ.  Απόστολος Ασπράκης με αφορμή σχόλια για το νέο κόμβο της Φανερωμένης αναφέρει τα εξής:

Επειδή τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο γράφονται πολλά για τον νέο κόμβο της Φανερωμένης, σήμερα σαν πολίτης με εμπειρία στα φορτηγά 40 ετών αποφάσισα να δοκιμάσω ελιγμό στον περιβόητο “στενό” κόμβο με πλήρη αναστροφή ενός φορτηγού αυτοκινήτου συνολικού μήκους 16 μέτρων!
Από το βίντεο, προκύπτουν δύο συμπεράσματα:
1. Οτι οι επιστήμονες-μελετητές έχουν κάνει άριστα την δουλειά τους.
2. Οτι με την προηγούμενη κατάσταση, με τα φανάρια κυκλοφορίας, η συγκεκριμένη αναστροφή θα ήταν αδιανόητο να γίνει!
ΥΓ1: Η επιστήμη, οι κανόνες και η νομοθεσία είναι οι ασφαλείς οδηγοί μίας κοινωνίας που προοδεύει.
ΥΓ2: Ο πρώτος και σημαντικότερος λόγος που σε όλο τον κόσμο τοποθετούνται κόμβοι εκεί που υπήρχαν φανάρια, είναι η μείωση των δυστυχημάτων.
Αυτός, σαν λόγος, και απο μόνος του θα έπρεπε να φτάνει.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου