Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης έρευνα των αστυνομικών του ΑΤ Ιαλυσού για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο άγνωστων ημεδαπών, που λήστεψαν ζευγάρι ηλικιωμένων, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης, στην κατοικία τους, στην οδό Ελευθερίας στην Κρεμαστή.
Οι δύο δράστες εισήλθαν στην οικία του ζευγαριού, ηλικίας 77 και 73 ετών, από ξύλινο παράθυρο, άναψαν τα φώτα και κατευθύνθηκαν στο υπνοδωμάτιο, όπου κοιμόντουσαν. Με την απειλή δύο κατσαβιδιών, φορώντας κουκούλες, οι δράστες ανάγκασαν τους δύο ηλικιωμένους να τους παραδώσουν το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ, που είχαν εκείνη τη στιγμή στην κατοχή τους, ενώ αφαίρεσαν και ένα κινητό τηλέφωνο μάρκας Siemens.
O 77χρονος συγκεκριμένα παρέδωσε στους ληστές 100 ευρώ, που είχε σε τσέπη του παντελονιού του και η 73χρονη ακόμη 100 ευρώ, που φύλασσε σε συρτάρι.
Ληστεία ηλικιωμένων από δύο κουκουλοφόρους!
