Πολιτιστικά

Την Παρασκευή η εκδρομή – προσκύνημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Ρόδου στην Ιερά Μονή Παναγίας Παντανάσσης

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την εκδρομή – προσκύνημα στην Ιερά Μονή της Παναγίας Παντανάσσης  που διοργανώνει την  Παρασκευή 21 Μαρτίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ρόδου.

Τα  μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου που έχει πλούσια ιστορία και πλειάδα δράσεων στο ενεργητικό του από ιδρύσεως του, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ακολουθία των Γ Χαιρετισμών σε κλίμα κατάνυξης στο ναό .

Στη συνέχεια θα υπάρξει δείπνο στο εστιατόριο Λιοτρίβι  στην περιοχή της Σορωνής.

Η μεταφορά μελών και φίλων του Συλλόγου θα γίνει δωρεάν με λεωφορείο που θα αναχωρήσει λίγο πριν από τις 17:00 το απόγευμα από την περιοχή του Αγίου Φραγκίσκου. Θα υπάρξει στην έναρξη της διαδρομής όπως και στη λήξη της μια στάση στην Ακαδημία.

Το μενού  για  όσους ακολουθήσουν θα περιλαμβάνει ανά 4 άτομα:

MΠAKAΛIAPO

KAΛAMAPAKIA

ΣAΛATA

ΠATATEΣ

XOPTA

ΠANTZAPIA

NTOΛMAΔAKIA

NEPO ANAΨYKTIKO KPAΣAKI

Τιμή ανά άτομο 20 ευρώ.   

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου