Δύο νέοι σεφ σπούδασαν μαζι την μαγειρική τέχνη, μαθήτευσαν δίπλα στον μεγάλο δάσκαλο, εργάσθηκαν σε γκουρμέ εστιατόρια της Αθήνας και εγκατέλειψαν την πρωτεύουσα και πήγαν στη Νίσυρο.
Στο ανεξερεύνητο νησί των Δωδεκανήσων δημιούργησαν πάνω στο κύμα το δική τους κουζίνα και κάθε πρωί περιμένουν τον ψαρά του νησιού που τις τροφοδοτεί με την ψαριά του μέσα σε πανερια.
Στη συνέχεια εργάσθηκαν στο κοσμοπολιτικα εστιατόριο “Βασιλαινα” μέχρι που τα κύματα του Αιγαίου φετος ένα πρωινό του Απρίλη τους έφερε στη Νίσυρο.
Η gevsea είναι ένα εστιατοριο με θέα το απέραντο γαλάζιο και τον εντυπωσιακό βράχο πάνω στον οποίο βρίσκεται η προστάτιδα του νησιού , η Παναγία η Σπηλιανή.
Από νωρίς το πρωι ο ψαράς Στεφανής με το καικι του την “Δέσποινα” τους φέρνει μέσα σε πανερι την ψαριά που μάζεψε το προηγούμενο βράδυ.
Αμέσως οι δύο σεφ ξεκινούν την προετοιμασία για το μενού της ημέρας.
Ο στεριανος Κωσταντίνος κατευθύνεται στη κουζίνα και μας λεγει: «Ποτέ μου δεν φαντάστηκα ότι θα δούλευα στη κουζίνα και δίπλα μου θα σκάει το κύμα».