Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου σε συνεργασία με το Κ.Δ.Β.Μ.2 «Κ.Α.ΕΛ.Ε.» Ρόδου, της ΕΣΕΕ διοργανώνει Επιμορφωτικό Πρόγραμμα :
Επιμόρφωση Εργοδοτών και Εργαζομένων στις
«Βασικές Αρχές Υγιεινής & Ασφάλειας Τροφίμων & Ποτών»
Με βάση την Νέα Υγειονομική Διάταξη 47829/2017 και την Υπουργική Απόφαση ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 για την ασφάλεια και υγεία των εργαζομένων σε όλες τις επιχειρήσεις, το προσωπικό των επιχειρήσεων που παράγουν, επεξεργάζονται, αποθηκεύουν, μεταφέρουν, διακινούν τρόφιμα ή ασχολούνται με το λιανικό εμπόριο, τη διάθεση τροφίμων, τη μαζική εστίαση και ζαχαροπλαστική ή είναι εργαστήρια παραγωγής ή μεταποίησης τροφίμων, υποχρεούνται να παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκπαίδευσης.
Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν υποχρέωση να καταρτίζουν όλο το προσωπικό τους, που ασχολείται με χειρισμό τροφίμων, βάσει της διαδικασίας που περιγράφεται στην ως άνω Υπουργική Απόφαση.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 10 ώρες.
Για περισσότερες πληροφορίες & δηλώσεις συμμετοχής, Δευτέρα με Παρασκευή 9:00 με 17:00:
· Κ.Δ.Β.Μ 2 ΚΑΕΛΕ ΡΟΔΟΥ: Αυστραλίας 80 – 86 & Μακρυγιάννη 2 – 4, Τηλ.: 22410-70280, Fax: 22410-70281, e-mail: rodos@kaele.gr
· Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Αυστραλίας 80-86 & Μακρυγιάννη 2-4, Τηλ.: 22410-70282, e-mail: e.s.rodou@gmail.com
Εκ του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου