Αθλητικά

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Ο Μπακογιάννης θα διευθύνει το σαββατιάτικο παιχνίδι Α.Σ. Ρόδος- Αμαρυνθιακός

Το Σάββατο 22 Μαρτίου στις 12:30 στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, ο Α.Σ. Ρόδος θα υποδεχθεί τον Αμαρυνθιακό στο εξ αναβολής παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 3ο όμιλο, με την ΚΕΔ/ΕΠΟ να ανακοινώνει το διαιτητικό «τρίο» που θα το διευθύνει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Άγγελος Μπακογιάννης με βοηθούς τον Γιώργο Παπαηλία και τον Μιχάλη Βαμβακά, όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών και παρατηρητή διαιτησίας τον Μπάμπη Λάμπρου (Δωδεκανήσου).

Αναλυτικά:

Γ’ Εθνική Κατηγορία

3ος όμιλος

Εκ αναβολής 23 αγωνιστική

Σάββατο 22/3

-ΕΑΚ Ρόδου 12:30

Α.Σ. Ρόδος- Αμαρυνθιακός

Διαιτητές: Μπακογιάννης, Παπαηλίας, Βαμβακάς

Παρ. διαιτησίας: Λάμπρου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου