Το Άγιο Φως έφτασε στο Αεροδρόμιο Ρόδου το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου
Πιστή στις παραδόσεις και στη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα δίπλα στις τοπικές κοινωνίες, που καλύπτει σε όλη την Ελλάδα, η SKY express μετέφερε και φέτος το Άγιο Φως στη Ρόδο και σε ακόμα έξι προορισμούς στην ελληνική επικράτεια.
Το Άγιο Φως μετέφερε και παρέδωσε στον Αεροδρόμιο Ρόδου ο κ. Αθανάσιος Αθανασόπουλος, Flight Operations Manager/ Captain της SKY express, παρουσία εκπροσώπων της Εκκλησίας και των τοπικών Αρχών. Αξίζει να σημειωθεί, πως το Άγιο Φως και στους επτά προορισμούς συνόδευσαν στελέχη της SKY express.
Με την υποστήριξη του έμπειρου προσωπικού της και τον σύγχρονο στόλο της, η SKY express συμβάλλει καθοριστικά στην έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά του Αγίου Φωτός σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και πιο συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, την Αλεξανδρούπολη, την Κέρκυρα, τα Κύθηρα, τη Μυτιλήνη, τη Ρόδο και τη Χίο.
Από το 2017, η SKY express στηρίζει έμπρακτα το έργο της Πολιτείας και της Εκκλησίας, μεταφέροντας το Άγιο Φως και το αναστάσιμο μήνυμα της αγάπης, της ελπίδας και της αναγέννησης σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.