Με ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της η ΕΠΣΔ, γνωστοποίησε ότι το προσεχές σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν μόνο τα πρωταθλήματα της Α’ Κατηγορίας, του Εφηβικού και Παιδικού στον όμιλο Νήσων, όπως και το παιχνίδι του πρωταθλήματος της Β’ Κατηγορίας στον 1ο όμιλο, ανάμεσα στον Α.Ο. Σύμης και τον Α.Σ. Τήλος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το σαββατοκύριακο 26 και 27 Νοεμβρίου, λόγω της έναρξης της Σχολής Προπονητών UEFA C’ που διεξάγεται στη Ρόδο από τις 24/11 έως τις 3/12, θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες της Α’ Κατηγορίας Blue Star Ferries και το Εφηβικό και Παιδικό Πρωτάθλημα στο βόρειο συγκρότημα. Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα: Β’ Κατηγορίας όμιλος Ρόδου (1ος και 2ος)- Όμιλος Νήσων, Γ’ Κατηγορίας, Εφηβικό και Παιδικό όμιλοι Ρόδου.
Έπειτα από αίτημα του σωματείου του Α.Ο. Σύμης που συμμετέχει στην Β’ Κατηγορία στον 1ο όμιλο και τη συναίνεση του σωματείου του Α.Σ. Τήλος, ο αγώνας αυτός θα διεξαχθεί κανονικά».
ΕΠΣΔ: Μόνο Α’ Κατηγορία και Εφηβικό, Παιδικό Νήσων
