Αθλητικά

ΑΣΙΑΘΡ: Την Λαμπρή Πέμπτη η εκδήλωση

Το απόγευμα της Λαμπρής Πέμπτης ο ΑΣΙΑΘΡ διοργανώνει εκδήλωση στις εγκαταστάσεις του, σηματοδοτώντας την έναρξη του πρωταθλήματός του για το 2025.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος 2025 του Αθλητικού Συλλόγου Ιστιοπλόων Ανοικτής Θάλασσας Ρόδου, ο Σύλλογος διοργανώνει εκδήλωση τη Λαμπρή Πέμπτη, 24 Απριλίου. Θα γίνει στα γραφεία του (αίθουσα εκδηλώσεων), στην περιοχή Ζέφυρος και θα αρχίσει στις 8:00μ.μ.

Το πρόγραμμα:

-Θα ολοκληρωθούν οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα ‘’ΤΑΜΑ 2025’’.

-Θα γίνει παρουσίαση ‘’Πρώτων Βοηθειών’’ από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Ρόδου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

-Θα ακολουθήσει μουσική βραδιά, με ζωντανή μουσική, κρασί & μεζέδες.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα 2025:

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του ΑΣΙΑΘ Ρόδου αρχίζει το σαββατοκύριακο 26 και 27 Απριλίου με το ‘’ΤΑΜΑ 2025’’. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει οκτώ συνολικά αγώνες, με κορυφαίους το 28ο ‘‘Rodos Cup’’, τη 18η ‘‘Channel Regatta’’ και την 24η ‘‘Aegean Regatta’’.

Οι οκτώ αγώνες, είναι οι εξής:

1.-Απρίλιος 26 και 27

‘‘ΤΑΜΑ’’(Ρόδος-Πανορμίτης-Ρόδος)

2.-Μάιος 10 και 11

‘‘ΠΕΔΙ’’(Ρόδος-Πέδι,Σύμης-Ρόδος

3.-Μάιος 31 και Ιούνιος 1

‘‘ΠΑΡΑΚΤΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ’’(Ρόδος)

4.-Ιούνιος 21 και 22

‘‘ΣΥΜΗ’’(Ρόδος-Σύμη- Ρόδος)

5.-Ιούλιος 6 με 11

28ο ‘‘RODOS CUP’’(Κως-Κάλυμνος-Νίσυρος-Χάλκη-Ρόδος)

6.-Αύγουστος 23 με 30

24η ‘‘AEGEAN REGATTA’’(Λήμνος-Άη Στρατής-Ψαρά-Πλωμάρι-Μυτιλήνη)

7.-Σεπτέμβριος 12 με 14

18η ‘‘CHANNEL REGATTA’’(Ρόδος)

8.-Σεπτέμβριος 27 και 28

‘‘ΝΕΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ’’(Ρόδος)».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου