Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», τις οποίες επιβεβαίωσαν άνθρωποι του συλλόγου, ο Απόλλωνας Καλυθιών ενδιαφέρεται για τις υπηρεσίες των Φράνς Ιμεραλιλάι και Άκη Καμπούρη για την περαιτέρω ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού για το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στην προσεχή εβδομάδα οι Καλυθενοί θα καταθέσουν επίσημη πρόταση στην νέα διοίκηση του Α.Σ. Ρόδος για την απόκτηση των δύο ποδοσφαιριστών.
Αρχίζουν τα… βάσανα
Οι ημέρες των θερινών διακοπών για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα Καλυθιών, έφτασαν στο τέλος τους, αφού όλοι πλέον στον σύλλογο στρέφουν την προσοχή τους στην αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Αύριο Δευτέρα στο γήπεδο Καλυθιών, έχει προγραμματιστεί από τον προπονητή Κώστα Καμπούρη και τους συνεργάτες του η έναρξη της προετοιμασίας για τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα, με τον νεαρό τεχνικό να μην τους χαρίζεται, ρίχνοντας τους στα «βαθιά» από την πρώτη κιόλας ημέρας.
Το ραντεβού έχει οριστεί για τις 16:30 στα αποδυτήρια του συλλόγου, ενώ η πρώτη προπόνηση θα ξεκινήσει μισή ώρα αργότερα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι δεν θα γίνει αγιασμός την Δευτέρα, αλλά μερικές ημέρες αργότερα.
Στην πρώτη προπόνηση αναμένονται όλοι οι ποδοσφαιριστές, εκτός από τον Θοδωρή Κυρίτση που έχει οικογενειακές υποχρεώσεις.
Οι Καλυθενοί έχουν κινηθεί δυναμικά στο μετεγγραφικό παζάρι, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό τους, ξεκινώντας το νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες.
Στον Απόλλωνα ο Νίκος Κασιώτης
Από εκεί και πέρα, οι άνθρωποι της ομάδας ενίσχυση το προπονητικό επιτελείο τους, καθώς συμφώνησαν με τον Νίκο Κασιώτη.
Όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Γιώργος Σαρικάς, ο έμπειρος προπονητής αναλαμβάνει διευθυντής του τεχνικού τμήματος του συλλόγου.
Απόλλωνας Καλυθιών: Πρόταση στην Ρόδο για Καμπούρη και Ιμεραλιλάι
