Το σεμινάριο διοργανώνει το ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ σε συνεργασία με το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ τη ΛΕΣΧΗ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ & ΚΥΚΛΑΔΩΝ και αφορά αποκλειστικά μάγειρες και εστιάτορες.
ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:
Ιστορική αναδρομή και επιρροές
Εισαγωγή στην Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
Ταξίδι στην σύχρονη Αιγαιοπελαγίτικη Κουζίνα
Παρουσίαση εννέα παραδοσιακών συνταγών με νέες μεθόδους παρουσίασης
Πλήρης ανάλυση συνταγών με ιστορία προέλευσης
Γευστική δοκιμή συνταγών
ΤΟΠΟΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: ΛΙΝΔΟΣ (ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΖΙΓΔΗ)
ΗΜΕΡΕΣ & ΩΡΕΣ: ΠΕΜΠΤΗ 2 ΜΑΡΤΙΟΥ 10:00-1:30
Το σεμινάριο εντάσσεται στα πλαίσια των πιλοτικών δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ 2019
Για περισσότερες πληροφορίες:
http://www.katartisi-pnai.gr/…/2-uncategoris…/350-do-a06-023