Με ανακοίνωσή τους οι υπεύθυνοι του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στο νησί μας, ενημέρωσαν ότι επτά νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές από την Ρόδο, συμμετείχαν στις προπονήσεις του «δικέφαλου του βορρά» προκειμένου να αξιολογηθούν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Στο πλαίσιο της λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ ,το διάστημα 27 με 31 Ιανουαρίου, 7 παιδιά κλήθηκαν από τους υπευθύνους του ΠΑΟΚ να συμμετάσχουν σε προπονήσεις στη Θεσσαλονίκη για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και να αξιολογηθούν από τους προπονητές του ΠΑΟΚ!
Είναι οι Καραγιάννης Μιχάλης, Γεωργαλλής Βαγγέλης, Τούτσης Σταμάτης και Ζούμπι Αντόνιο γεννημένοι το 2006 και οι Μωραΐτης Γιώργος, Ρουσακάκης Μανώλης και Σαββάκης Γρηγόρης γεννημένοι το 2005.
Η λειτουργία του προπονητικού κέντρου του ΠΑΟΚ συνεχίζεται για 4η χρονιά και κύριο στόχο έχει μέσα από την διαδικασία βελτίωσης και εξέλιξης των παιδιών να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, να αξιολογηθούν σε ένα ανώτερο επίπεδο και να κάνουν το μεγάλο βήμα στην καριέρα τους!
Η διαδικασία παρακολούθησης και αξιολόγησης των παιδιών είναι μακροχρόνια και συνεχής και στο μέλλον αν κριθεί απαραίτητο, θα δοθεί η δυνατότητα και σε άλλα παιδιά να δείξουν το ταλέντο και τις δυνατότητες τους».
Ποδόσφαιρο: Επτά παιδία δοκιμάστηκαν από τον ΠΑΟΚ
![](https://www.dimokratiki.gr/wp-content/uploads/2018/01/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ-1.jpg)