Τους τελευταίους μήνες, η Ρόδος μοιάζει να έχει πάθει οξεία φρενίτιδα με το sushi.
Ο Τοn Thanh Tung, sushi chef στο Θέρμαι, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο νησί με τις δημιουργίες του που διατίθενται στις καλύτερες τιμές της αγοράς.
Για όσους ανακαλύπτουν τώρα το σούσι, τα πιάτα του Θέρμαι, τα οποία επιμελείται ο Τοn Thanh Tung είναι πραγματικό ποίημα.
Δεν είναι τυχαίο ότι όσοι το έχουν δοκιμάσει, έχουν επιστρέψει πολλές φορές στο Θέρμαι για επαναληπτική απόλαυση.
Ο Τοn Thanh Tung, 37 ετών, εγκαταστάθηκε στη Ρόδο πριν από 34 χρόνια και έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις σε τρία .
Ξετυλίγει πλέον τις γεύσεις της Ιαπωνίας στο Θέρμαι με κορυφαία ποιότητα υλικών, σε συνδυασμό με την φρεσκάδα και τη σωστή διαχείρισή τους.
Βέβαια, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η τοποθεσία του εστιατορίου.
Όπως ξαναγράψαμε το νέo Θέρμαι στον φαντασμαγορικό κήπο στο κέντρο της Ρόδου, είναι και πάλι talk of the town, χάριν στην Ντίνο Χορευτή.
Οι γαστρονομικές συνήθειες «made in Japan», αποτελούν στο «Θέρμαι» μια σχετικά οικονομική επιλογή, αν και η όλη επένδυση δεν ήταν χαμηλού κόστους.
Ενδεικτικά μόνο αναφέρουμε ότι τα πιάτα Tekka Maki, Sake Maki, Avocado Maki, Ebi Maki, California Maki, Hot Spicy Ebi Maki, Sake Avocado Maki, Ebi Avocado Maki με 6 κομμάτια έκαστο προσφέρονται μόλις για 3 ευρώ στο «Θέρμαι».
Τα πιάτα Nigiri με τις ίδιες ποικιλίες με δύο κομμάτια στην ίδια τιμή, η τηγανητή γαρίδα tempura πάνω σε μπάλα ρυζιού, μόλις 4 ευρώ, το Tekka Sashimi 5 κομμάτια, 5 ευρώ ενώ τα περιζήτητα ρολά στην ίδια τιμή.