Τοπικές Ειδήσεις

Με τη διάσημη ιστορικό συγγραφέα και τηλεοπτικό παραγωγό Bettany Hughes συναντήθηκε ο Γιώργος Χατζημάρκος

Δύο επεισόδια της σειράς “Treasures of the World” θα είναι αφιερωμένα στον πολιτιστικό πλούτο των νησιών του Νοτίου Αιγαίου. Με τη δημιουργό της σειράς κ.Bettany Hughes είχε συνάντηση ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Χθες, είχαμε την εξαιρετική χαρά να υποδεχθούμε την Bettany Hughes στο γραφείο μας στη Ρόδο και η συνάντηση μας επισφράγισε μια πολύ σημαντική συνεργασία: Δύο επεισόδια της σειράς “Treasures of the World” θα είναι αφιερωμένα στον πολιτιστικό πλούτο των νησιών μας. Ένα μοναδικό αφιέρωμα που θα ταξιδέψει τον κόσμο στις ανεπανάληπτες ιστορίες, τις παραδόσεις και τα αρχαιολογικά μας μνημεία», τόνισε σε ανάρτηση του ο κ. Χατζημάρκος.

Η ανάρτηση του αναλυτικά:

Η Bettany Hughes είναι διάσημη Ιστορικός, Συγγραφέας και Τηλεοπτική Παραγωγός. Η σειρά της, “Treasures of the World”, προβάλεται στο Channel4 της Αγγλίας και σε πάνω από 120 ακόμα δίκτυα σε όλο τον κόσμο συγκεντρώνοντας τηλεθέαση που αγγίζει τα 2 δις τηλεθεατές.

Χθες, είχαμε την εξαιρετική χαρά να υποδεχθούμε την Bettany Hughes στο γραφείο μας στη Ρόδο και η συνάντηση μας επισφράγισε μια πολύ σημαντική συνεργασία: Δύο επεισόδια της σειράς “Treasures of the World” θα είναι αφιερωμένα στον πολιτιστικό πλούτο των νησιών μας. Ενα μοναδικό αφιέρωμα που θα ταξιδέψει τον κόσμο στις ανεπανάληπτες ιστορίες, τις παραδόσεις και τα αρχαιολογικά μας μνημεία.

Ιστορία με αγάπη, Προβολή με πρόσημο.

Η Bettany Hughes ζεί και αναπνέει την Ιστορία, όπως και ο τόπος μας.

Καλημέρα

 

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου