Το, γνωστό σε όλους μας πλέον, IceRoll επέστρεψε για 2η χρόνια στην παλιά πόλη (Ερμού 83) της Ρόδου, πλημυρίζοντας τη με ολόφρεσκο παγωτό!
Με έναν ανανεωμένο κατάλογο, αλλά και την προσθήκη 8 νέων προτάσεων του διάσημου pastry chef Διονύση Αλέρτα, το IceRoll θα γίνει σίγουρα το «Hot/Ice» Spot του καλοκαιριού!
Απέναντι από το σιντριβάνι λοιπόν, θα δεις μπροστά στα μάτια σου μία θεαματική διαδικασία όπου μία παγωμένη πλάκα υποδέχεται ολόφρεσκο γάλα, φρέσκα φρούτα εποχής ή γνωστά brands σοκολάτας και μπισκότου, για τη δημιουργία του – πιο φρέσκου και λαχταριστού παγωτού – χωρίς την προσθήκη ίχνους συντηρητικού ή άλλου τεχνητού πρόσθετου στη βάση του – και φυσικά gluten free!
Όσο για τους vegans ή εκείνους που δεν είναι Fans του αγελαδινού γάλακτος, υπάρχει η επιλογή για βάση γάλα καρύδας, συνδυάζοντας τη με μοναδικά super foods και φρούτα!
Τώρα ξέρεις πιο θα είναι το επόμενο Instagram story σου!
IceRoll
Ερμού 83, Παλιά Πόλη, 85100
2241033165
FB: @icerollgr
Instagram: @iceroll.gr