Νέες προσθήκες στη κάρτα φαγητού του Ronda Restaurant- Beach Bar από τον executive chef Μανώλη Πλατέλλα και την ομάδα του, με δημιουργίες πιάτων που… ακουμπούν στο contemporary world food kitchen.
Μεγάλη ποικιλία από premium κρέατα θα βρείτε στο dry aged ψυγείο του Ronda, όπως JAPANESE A5 WAYU KAGOSHIMA και JACK’S CREEK AUSTRALIAN BEEF.
Το ελληνικό στοιχείο παραμένει με δυνατή παρουσία στο μενού σε πιάτα, όπως το Γαριδάκι Συμιακό με πιπεριές Φλωρίνης και φλισκούνι, το καλαμάρι τηγανητό με pepper μελιλέμονο, αλλά και τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά. Εξαιρετική επιλογή αποτελεί το ψάρι στον ξυλόφουρνο, το οποίο έρχεται σε τέσσερις διαφορετικές παρασκευές και συνοδεία από Oscietre Prestige χαβιάρι.
Cacio e pepe με χαβιάρι κι αχινό, για τους λάτρεις των ζυμαρικών, αλλά και Fedelini με διάφορα μανιτάρια και μαύρη τρούφα είναι μερικές από τις επιλογές που αξίζει να δοκιμάσετε.
Sushi και Nikkei πιάτα ολοκληρώνουν το ταξίδι γαστρονομίας στο Ronda Restaurant-Beach Bar.
Συνδυάστε την κουζίνα του Ronda με signature cocktails ή με κάποιο κρασί από την πλούσια λίστα του εστιατορίου.
Παρουσίαση menu: 25-4-2023
Τηλ. Κρατήσεων: +306936801333
https://www.dimokratiki.gr/25-04-2023/nees-prosthikes-sti-karta-fagitoy-toy-ronda-restaurant-beach-bar-apo-ton-executive-chef-manoli-platella/
Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Σχολιασμός άρθρου
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.