Τοπικές Ειδήσεις

Γ. Χατζημάρκος: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός συνιστά περήφανη και οργανωμένη προβολή των δικαιωμάτων της πατρίδας μας

Στην παρουσία του καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής κ. Άγγελου Συρίγου στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου αναφέρεται με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και πρόεδρος της ΕΝΠΕ κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

«Το θέμα για το οποίο καλέσαμε τον καθηγητή Αγγελο Συρίγο στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, και μας τιμά η εκ μέρους του αποδοχή της πρόσκλησης, είναι ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός. Ένα ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την πατρίδα μας και βεβαίως και για τα νησιά μας», τονίζει ο Περιφερειάρχης .  Η ανάρτηση του αναλυτικά:

Τον καθηγητή Διεθνούς Δικαίου & Εξωτερικής Πολιτικής Αγγελο Συρίγο, έχουμε την χαρά να υποδεχθούμε σήμερα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα πραγματοποιηθεί στίς 13:30, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Ρόδο.

Το θέμα για το οποίο καλέσαμε τον καθηγητή Αγγελο Συρίγο στη σημερινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, και μας τιμά η εκ μέρους του αποδοχή της πρόσκλησης, είναι ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός.

Ενα ζήτημα εξαιρετικής σπουδαιότητας για την πατρίδα μας και βεβαίως και για τα νησιά μας. Η παρουσίαση του Θαλάσσιου Χωροταξικού Σχεδιασμού θα γίνει απο τον καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου Αγγελο Συρίγο, για να έχουμε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου την έγκυρη και επιστημονικά άρτια γνώση αυτού του τόσο σοβαρού ζητήματος.

Επαναλαμβάνω οτι για εμάς αυτό συνιστά περήφανη και οργανωμένη προβολή των δικαιωμάτων της πατρίδας μας, ισότιμο μέλος της Ευρωπαϊκής συμμαχίας με βαθύ και αδιαπραγμάτευτο σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο.

Καλημέρα!

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου