Αθλητικά

Με διπλώματα Β’ Επιπέδου ο Λαγός και η Σιώζου

Ο Γιώργος Λαγός και η Αναστασία Σιώζου διαθέτουν πλέον προπονητικό δίπλωμα Β’ Επιπέδου στην υδατοσφαίρισης και την καλλιτεχνικής κολύμβησης, αντίστοιχα.

Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους Πιγκουίνους προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Συγχαρητήρια στους προπονητές μας για την επιτυχή ολοκλήρωση της Σχολής Β’ Επιπέδου!

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, οι Πιγκουίνοι Ρόδου συγχαίρουν θερμά τους δύο προπονητές της ομάδας μας, Γιώργο Λαγό και Αναστασία Σιώζου, για την επιτυχημένη ολοκλήρωση της Σχολής Προπονητών Β’ Επιπέδου, στο άθλημα της υδατοσφαίρισης και της καλλιτεχνικής κολύμβησης, αντίστοιχα.

Η διάκριση αυτή ανεβάζει ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ομάδας μας και μας γεμίζει υπερηφάνεια, καθώς από την επόμενη αγωνιστική περίοδο, η κατοχή πτυχίου Β’ Επιπέδου αποτελεί προαπαιτούμενο για την καλλιέργεια των αθλημάτων από όλα τα σωματεία, σύμφωνα με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ευχόμαστε στους δύο προπονητές μας να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση, εξελίσσοντας τις γνώσεις τους και εμπνέοντας τους αθλητές μας να φτάνουν όλο και πιο ψηλά.

Πολλά συγχαρητήρια Γιώργο και Αναστασία!».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου