Από την Παρασκευή 26-11, το αγαπημένο restaurant-bar μας ταξιδεύει στις χώρες του Αμαζονίου μέσα από τις γεύσεις του καινούριου του μενού.
Η κουζίνα του Ronda προσανατολίζεται πλέον προς την Λατινική Αμερική και χώρες όπως Περού, Βραζιλία, Αργεντινή και Μεξικό. Μια κάρτα με την υπογραφή του βραβευμένου σεφ Μανώλη Πλατελλα με γεύσεις, αρώματα κι υλικά από αυτές τις χώρες και πιάτα από τη μοντέρνα σύγχρονη nikkei κουζίνα.
Από την Παρασκευή 26-11 στον ανανεωμένο χώρο του Ronda restaurant bar θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε πιάτα όπως double shrimp tempura με πράσινο τσιλι και yuzu kosho,
Mini tacos τόνου με kimchi mayo και togarashi, μοσχαρίσιο bottom flap ταλιατα με platano macho piri piri sauce, ceviche γαρίδας με dashi αγγούρι, aji panca, αβοκάντο κι εσπεριδοειδή, σαλάτα buratta maya. Signature dishes βρίσκονται στη νέα κάρτα, όπως το ριζότο με ταρταρ σολομού, γουακαμολε, relish τομάτας, κόλιανδρο και ρικότα
Από το μενού δεν λείπουν και τα premium cuts που σερβίρονται με bimi μπρόκολο, mashua πατάτες και σάλτσα adobo de achiote chimichurri. Θα βρούμε κι επιλογές από ψαρι, λαβράκι ή σολομο, με stir fry κινοα, yuzu ponzo, wakame και shishο. Από το μενού δεν λειπει και το sushi και πλεον εχουν ενταχθεί και vegan επιλογές. Η κάρτα κλείνει με τα γλυκά όπως creme brulee με αβοκάντο, lime και μαύρη ζάχαρη και παγωτό βούτυρο, αλλά και cheese cake με μανγκο, ματσα και παγωτό shisho.
Μια γαστριμαργική εμπειρία που κανείς δεν πρέπει να χάσει.
Αυτόν τον χειμώνα, μάλιστα, απολαμβάνουμε το δείπνο μας στο χειμερινό Ronda Restaurant Bar υπο τους ήχους ζωντανής μουσικής σε ένα ιδιαίτερο πάντρεμα με επιλογές από τους resident djs.