Σημαντική επιτυχία για τον ιστιοπλόο του Ναυτικού Ομίλου Ρόδου Γιάννη Γρίβα ο οποίος προκρίθηκε στο Mega Grand Final της κατηγορίας ILCA4.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΝΟΡ προς ενημέρωση αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Ολοκληρώθηκε την Τρίτη 25 Μαρτίου η Πανελλήνια Πρόκριση Mega Semi Final για την κατηγορία ILCA4 που διοργάνωσε ο Ν.Ο.Κ. Βουλιαγμένης υπό την αιγίδα της Ε.Ι.Ο.
Διεξήχθησαν 9 ιστιοδρομίες, με αρκετές αλλαγές στην διεύθυνση του ανέμου και έντασης από 7 έως 11 κόμβους, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές ανακατατάξεις στη γενική βαθμολογία κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος.
Ο ιστιοπλόος του Ν.Ο. Ρόδου Γρίβας Γιάννης προκρίθηκε στην τελική φάση MEGA GRAND FINAL. Ο αγώνας πρόκρισης για την Εθνική Ομάδα θα διεξαχθεί από τις 23 έως τις 26 Απριλίου στο Ν.Ο. Καλαμακίου, όπου οι 80 καλύτεροι ιστιοπλόοι στην κατηγορία ILCA4 θα διεκδικήσουν την είσοδο τους στην Εθνική Ομάδα.
Ο έτερος ιστιοπλόος Αγγελινιός Σάββας, παρά την πολύ καλή εμφάνιση δεν κατάφερε να προκριθεί στις λεπτομέρειες.
Συγχαρητήρια στους αθλητές μας για την εξαιρετική τους παρουσία».