Συνελήφθη χθες Τετάρτη (26 Μαρτίου 2025) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιαλυσού, 37χρονος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για κατοχή-διακίνηση ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, χθες απογευματινές ώρες στο πλαίσιο επισταμένης διερεύνησης στοιχείων και αστυνομικής επιτήρησης πεδίου, πραγματοποιήθηκε στοχευμένη έρευνα σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας που χρησιμοποιούσε ο δράστης για την φύλαξη-διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών όπου βρέθηκαν:
· -12,8- γραμμάρια κοκαΐνης
· -8,9- γραμμάρια κάνναβης
· -193- γραμμάρια χημικής ουσίας για χρησιμοποιείται για τη νόθευση κοκαΐνης
· Ζυγαριά ακριβείας
· Θρυμματιστής
· Αεροβόλο όπλο
· Τμήματα κυνηγετικού όπλου (κάνη, μηχανισμός σκανδάλης, χειροφυλακτήρας)
· -9- φυσίγγια κυνηγετικού όπλου
· Το χρηματικό ποσό των -881- ευρώ
Οι ναρκωτικές ουσίες και τα υπόλοιπα πειστήρια κατασχέθηκαν. Ο συλληφθείς οδηγείται στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου.
Η εξιχνίαση της υπόθεσης εντάσσεται στις ειδικές επιχειρησιακές δράσεις των αστυνομικών Υπηρεσιών του Νοτίου Αιγαίου για την καταπολέμηση της διάδοσης – διακίνησης των ναρκωτικών.