Το απόγευμα του Σαββάτου, θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του Διαγόρα, όπως ενημέρωσε ο «γηραιός», με την ακόλουθη επίσημη ανακοίνωση:
«Καλούνται τα μέλη του Γ.Σ. Διαγόρας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση το Σάββατο 30 Μαΐου 2015 και ώρα 17:00, στη Λέσχη του Συλλόγου, Πλατεία Διαγόρα 1, με θέματα ημερησίας διατάξεως:
1. ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.
2. ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
3. ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ Δ.Σ.
4. ΕΚΛΟΓΗ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
5. ΔΙΑΦΟΡΑ
Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα επαναληφθεί την 30η Μαΐου 2015 και ώρα 19:00, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα ημερήσιας διάταξης».
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «δσπορ», στο νέο διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει, αναμένονται εκπλήξεις, καθώς αρκετοί γνωστοί διαγορίτες, έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να βοηθήσουν στην επόμενη ημέρα του συλλόγου.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι υπάρχει μεγάλη πιθανότητα στο νέο Δ.Σ. να βρίσκονται πρόσωπα που έχουν διατελέσει πρόεδροι σε άλλες ομάδες των τοπικών μας πρωταθλημάτων, τα τελευταία χρόνια.
Ωστόσο, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν το απόγευμα του Σαββάτου που θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του «γηραιού».
Αναμένονται εκπλήξεις στο Δ.Σ.
