Αθλητικά

Βραβεύσεις, συνέντευξη Τύπου στο Rodos Palace και ξεκίνημα με Super Cup!

Η Greek Basketball League για τρίτη συνεχή χρονιά… αποχαιρετά την περασμένη σεζόν και καλωσορίζει τη νέα σήμερα, στη Ρόδο. Στο ξενοδοχείο Rodos Palace θα πραγματοποιηθεί, με ώρα έναρξης τις 21:30, εκδήλωση για να βραβευθούν οι κορυφαίοι της Stoiximan GBL της αγωνιστικής χρονιάς 2023-24 που μας χάρισε πολλές συγκινήσεις και θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα ανοίξουν τα χαρτιά τους οι πρωταγωνιστές του Stoiximan Super Cup της φετινής σεζόν. Στο θεσμό που έχει καθιερωθεί ως η εορταστική εκκίνησης της περιόδου για το επαγγελματικό μπάσκετ θα κριθεί αύριο Σάββατο (28/9) και την προσεχή Κυριακή (29/9) ο πρώτος τίτλος της φετινής αγωνιστικής χρονιάς.
Αρχικά στην εκδήλωση θα βραβευθούν για την περασμένη σεζόν οι:
Stoiximan MVP: Κώστας Σλούκας
Καλύτερος Προπονητής: Εργκίν Αταμάν
Καλύτερη Πεντάδα: Κώστας Σλούκας, Κέντρικ Ναν, Κώστας Παπανικολάου, Άλεκ Πίτερς, Ματίας Λεσόρ
Καλύτερος Αμυντικός: Τζέριαν Γκραντ
Καλύτερος Νέος: Νεοκλής Αβδάλας
Πιο Βελτιωμένος Παίκτης: Βασίλης Τολιόπουλος
Πιο Θεαματικός: Ματίας Λεσόρ
Πιο Δημοφιλής; Κέντρικ Ναν

Των βραβεύσεων θα ακολουθήσει η συνέντευξη Τύπου των προπονητών και των αρχηγών των 4 ομάδων, των Παναθηναϊκού AKTOR, Ολυμπιακού Περιστερίου Domino’s και Άρη Midea που μετέχουν στο Stoiximan Super Cup. Η εκδήλωση θα καλυφθεί σε livestreaming από το επίσημο κανάλι της Stoiximan GBL στο YouTube.
Το πρόγραμμα του Stoiximan Super Cup 2024:
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου
17:15: Παναθηναϊκός AKTOR – Άρης Midea
20:45: Ολυμπιακός – Περιστέρι Domino’s
Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
16:45: Μικρός Τελικός
20:30: Μεγάλος Τελικός
Οι αγώνες του Stoiximan Super Cup 2024 θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου