Ο βραβευμένος Executive chef Μανωλης Πλατελλας και ο head chef Γιωργος Καστρουνης ενωσαν το ταλέντο τους και αυτή τη χρονιά στο Ronda Restaurant Bar και μαζί με την ομάδα τους προσφέρουν καθημερινά μια μοναδική γαστρονομικη εμπειρία. Ο στόχος τους είναι να δημιουργήσουν γεύσεις που θα διεγείρουν και τις πέντε αισθήσεις σας.
Στο νέο καλοκαιρινό μενού συνδυάζεται Μοντέρνα Ελληνική Κουζίνα, Nikkei & Sushi . Το μενού περιλαμβάνει και ξεχωριστά πιάτα vegan.
Τα Tuna tacos με μαγιονέζα kimchi και τα Scallops Bottarga Ceviche με μεξικανικό βερμούτ Iovo αποτελούν δυο ιδιαίτερες γευστικές επιλογές. Η σαλάτα Grande Buffalla με freezing τομάτα είναι το πιο δροσερό πιάτο για αυτό το καλοκαίρι.
Γευομαστε Ελλάδα με το Συμιακο Γαριδακι φαλαφελ ή την Καραβιδοψιχα με πουρέ αγκινάρας και ελληνικό καφέ.
Για τους λάτρεις των ζυμαρικών το Wagyu Bolognese Fregola Sarda με τρούφα και gouda ωρίμανσης ή η Αστακοδαγκανα καρμπονάρα με καπνιστό αυγοτάραχο είναι δυο εξαιρετικές επιλογές.
Στο dry aged ψυγείο του Ronda Restaurant Bar υπάρχει μια ποικιλία από premium κρέατα από όλο τον κόσμο, όπως ιρλανδέζικη tomahawk John Stone, Red Hereford Rib Eye & Wagyu Platinum Label 7+
Από τα θαλασσινα, αξίζει να δοκιμασετε τον Μουσακά αστακοκαραβιδας στον ξυλοφουρνο, το βασιλικό καβούρι σχάρας με gel wakame και τα φρέσκα ψάρια ημέρας . Απο τη λιστα δεν λείπει και μια ποικιλία από τα αγαπημένα χαβιάρια Kaviari.
Για ένα ιδανικό κλείσιμο του γεύματος, το Εκμεκ Τσουρεκι με μαστιχα και namelaka φιστίκι ή το Καλτσουνι με κρεμά μυζήθρας και προβειο παγωτό θα ολοκληρώσει την γαστρονομική αυτή εμπειρία.