Τη διοργάνωση του μεγάλου τελικού του φετινού Κυπέλλου Δωδεκανήσου Dodekanisos Seaways στο Νέο Στάδιο Ανταγόρα της Κω “σφράγισε” η πρόκριση της Δόξας Καρδάμαινας, η οποία θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το τρόπαιο μπροστά στο φίλαθλο κοινό του νησιού για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το 2018, όταν και είχε ηττηθεί από τον πάλαι ποτέ ΔΙΑ.
Ο έτερος φιναλίστ και πρωταθλητής Απόλλωνας Καλυθιών έχει μπροστά του την πρόκληση της κατάκτησης του νταμπλ, απέναντι πάντως στη μοναδική ομάδα φέτος που κατάφερε να του κόψει βαθμούς μέσα από ισοπαλίες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας.
Η συμμετοχή των “κυανόλευκων” στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία προσανατολίζει την ΕΠΣΔ στον ορισμό του τελικού είτε για την Τετάρτη 21 Μαϊου, είτε για το αμέσως επόμενο σαββατοκύριακο 24-25 του μήνα, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως οι διαγωνιζόμενες ομάδες είναι σύμφωνες.
Κύπελλο: Στις 21 ή στις 25 Μαΐου στην Κω ο τελικός
