Μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο της περαιτέρω ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του Κλεάνθη, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας.
Όπως επιβεβαίωσε στην «δσπορ» άνθρωπος των «ροσονέρι», ο σύλλογος βρίσκεται σε επαφή με τον ποδοσφαιριστή Λευτέρη Δράκο. Ο έμπειρος επιθετικός μετά από την περσινή του παρουσία στην Α.Ε. Κατταβιάς, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά και η διοίκηση του Κλεάνθη συζητάει μαζί του, βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του στο ενδεχόμενο πιθανής συνεργασίας τους.
Όπως όλα δείχνουν, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις.
Έτοιμη η σκεπαστή
Την Τρίτη ολοκληρώθηκαν οι εργασίες τοποθέτησης σκέπαστρου στην εξέδρα του γηπέδου Παραδεισίου. Απομένουν κάποιες λεπτομέρειες που αφορούν τον καλλωπισμό της εξέδρας, προκειμένου να παραδοθεί για χρήση, οι οποίες θα γίνουν μέσα στα επόμενα 24ωρα,με την εξέδρα να είναι πανέτοιμη να φιλοξενήσει τους φιλάθλους στο κυριακάτικο τουρνουά «Αλέκος Παπαγρηγορίου».
Κλεάνθης: Σε επαφή με Λευτέρη Δράκο
