Με την κατάκτηση 5 μεταλλίων επέστρεψαν από την Κάλυμνο και τους Πανδωδεκανησιακούς Διασυλλογικούς Αγώνες Στίβου Κ14, οι αθλητές και οι αθλήτριες του ΑΓΕΣ Κάμειρος.
Η συνολική παρουσία του συλλόγου στη διοργάνωση ήταν εξαιρετική, με τον ΑΓΕΣ Κάμειρος να εκδίδει ανακοίνωση με τον απολογισμό του στους αγώνες, αναφέροντας τα ακόλουθα:
«Εξαιρετική ήταν η παρουσία των αθλητών/τριών μας στους Πανδωδεκανησιακούς Αγώνες Στίβου Κ14 ‘’Θεόφιλος Κλωνάρης’’, που διεξήχθησαν στο όμορφο νησί της Καλύμνου. Οι μικροί αθλητές μας οι οποίοι προέρχονται όλοι από τις ακαδημίες του συλλόγου μας και αποτελούν τη νέα φουρνιά, κατέκτησαν 3 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο μετάλλιο.
Συγκεκριμένα:
-Μαΐλη Μαρία: 60μ με εμπόδια, 1η θέση.
-Τσιρώνη Ίριδα: Vortex, 1η θέση.
-Τσιρώνης Άγγελος: Vortex, 1η θέση.
-Γεωργάς Ιωάννης: 800μ., 2η θέση.
-Σωτηρόγλου Ιωάννα: 60μ., 3η θέση.
-Σπυλίδης Αχιλλέας: Άλμα σε μήκος, 4η θέση.
-Κρανιωτόπουλος Ηλίας: Vortex, 4η θέση.
-Φλώρου Ιωάννα: 150μ., 5η θέση.
-Πολλεζέλ Ναταλί: Άλμα σε μήκος, 6η θέση.
-Δημητρά Δανάη: Άλμα σε μήκος, 9η θέση.
Την αποστολή συνόδευσε η πρωταθλήτρια μας και προπονήτρια Ρεμπούλη Ουκρανία, την οποία ευχαριστούμε θερμά.
Πολλά συγχαρητήρια σε όλους!».
ΑΓΕΣ Κάμειρος: Εξαιρετική παρουσία στην Κάλυμνο
