Ειδήσεις

Δήμος Καρπάθου: το πρόγραμμα προβολής για το 2015

Eγκρίθηκε  το πρόγραμμα τουριστικής προβολής του Δήμου Καρπάθου για το έτος 2015.

Σε επίπεδο εκθέσεων εγκρίθηκε η συμμετοχή του Δήμου στις παρακάτω εκθέσεις:

-Τουριστική έκθεση Ουτρέχτη Ολλανδίας (VAKANTIEBEURS) -13-18 Ιανουαρίου.

-Τουριστική έκθεση Βιέννης Αυστρία (FERIEN MESSE WIEN) -15-18 Ιανουαρίου. Στην συγκεκριμένη έκθεση ο Δήμος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε Ιδιωτικό Χώρο με 60 δημοσιογράφους και εκπροσώπους ταξιδιωτικών γραφείων με θέμα την παρουσίαση της Καρπάθου ως Τουριστικό προορισμό.

– Τουριστική έκθεση Ντίσελντορφ Γερμανίας (BOOT) -17-25 Ιανουαρίου.

-Τουριστική έκθεση Τελ Αβίβ Ισραήλ (International Mediterranean Tourism Market) – 10-11 Φεβρουαρίου.

-Τουριστική έκθεση Μιλάνο Ιταλίας ( ΒΙΤ 2015) . Ημερομηνία διεξαγωγής – 12-14 Φεβρουαρίου.

-Τουριστική έκθεση Βερολίνο (ΙΤΒ)- 4-8 Μαρτίου.

-Τουριστική έκθεση Στοκχόλμη Σουηδία(PANORAMA GREKKLAND), 13-15 Φεβρουαρίου.

Σε σχέση με τις υπόλοιπες δράσεις κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκαν τα εξής:

 ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ

-Προμήθεια λαβάρων που θα τοποθετηθούν στις αίθουσες αφίξεων και αναχωρήσεων του Αεροδρομίου Καρπάθου. Στα λάβαρα θα απεικονίζονται τα αξιοθέατα και οι φυσικές ομορφιές της Καρπάθου. Για την συγκεκριμένη δράση υπάρχει και η σύμφωνη έγκριση από την Υπηρεσία της Πολιτικής Αεροπορίας. Προϋπολογισμός 3.000 ευρώ.

– Χαρτογράφηση – σήμανση και καθαρισμός συγκεκριμένων μονοπατιών της Καρπάθου. Το κόστος της εκτύπωσης των χαρτών, της μακέτας, και της σήμανσης θα καλυφθεί από ιδιώτη χορηγό.

– Επανατύπωση του 16 σέλιδου διαφημιστικού φυλλαδίου (σε 5 γλώσσες από 10.000 αντίτυπα κόστος 1.200 ευρώ ανά γλώσσα). Για την συγκεκριμένη δράση υπάρχει έγκριση από τον ΕΟΤ. Εκτύπωση ενός χάρτη του νησιού (2.000 ευρώ) οι οποίοι θα δίνονται σε τουριστικές εκθέσεις και σε επισκέπτες του νησιού.

Συνολικός προϋπολογισμός 8.000 ευρώ.

3. Προμήθεια αναμνηστικών δώρων – σουβενίρ. Προϋπολογισμός 3.000 ευρώ.

4. Προμήθεια USB STIC στο οποίο θα είναι αποθηκευμένο αρχείο με εγκεκριμένη από το ΕΟΤ παρουσίαση του νησιού επαγγελματικού επιπέδου.

Προϋπολογισμός 2.000 ευρώ.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

-Δημιουργία ιστοσελίδας, η οποία θα είναι προσβάσιμη εκτός από ηλεκτρονικό υπολογιστή, από tablet, smart phones κτλ.

Η κατασκευή της ιστοσελίδας θα τηρεί τις προδιαγραφές του ΕΟΤ και θα είναι ένα χρήσιμο εργαλείο ενημέρωσης και διαφήμισης του νησιού.

Προϋπολογισμός 20.000 ευρώ.

– Καταχώρηση διαφήμισης του νησιού στην ιστοσελίδα ECOTOURISMOS. Στην σελίδα θα προβληθούν οι φυσικές ομορφιές του νησιού, οι εναλλακτικές μορφές τουρισμού, τα μονοπάτια και ότι σχετίζεται με το περιβάλλον. Στο συγκεκριμένο κομμάτι η νέα επιτροπή τουρισμού θέλει να δώσει ιδιαίτερη έμφαση ως εργαλείο για την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν.

Προϋπολογισμός 600 ευρώ.

-Καταχωρήσεις είτε σε έντυπο είτε σε ηλεκτρονική μέσο, σε in fly magazine (περιοδικά που διανέμονται σε αεροπορικές πτήσεις) για την διαφήμιση του νησιού.

Προϋπολογισμός 9.000 ευρώ.

http://www.tornosnews.gr

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου