Ειδήσεις

Α.Ανδρεάδης στο Turistik Actuell: δεν υπάρχουν απώλειες στην Ελλάδα λόγω εκλογών

Με τίτλο “Ελλάδα: δεν υπάρχουν απώλειες λόγω εκλογών”, το γερμανικό touristik aktuell προβάλει δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΤΕ Ανδρέα Ανδρεάδη για τις προοπτικές της φετινής χρονιάς.

Μετά από ένα έτος-ρεκόρ με 21,5 εκατομμύρια τουρίστες και 2,5 εκατ. επιβάτες κρουαζιέρας, η ελληνική τουριστική βιομηχανία είναι αισιόδοξη για τη σεζόν του 2015, γράφει στην ηλεκτρονική του έκδοση το touristik aktuell, φιλοξενώντας δήλωση του κ.Ανδρεάδη, ο οποίος τονίζει ότι τόσο οι τουρ οπερέιτορ όσο και οι επισκέπτες της χώρας εμπιστεύονται τους επαγγελματίες στον ελληνικό τουρισμό.

Γι αυτό και οι βουλευτικές εκλογές στις 25 Ιανουαρίου δεν πρόκειται να επηρεάσουν τη χρονιά. Μπορεί τα διεθνή μέσα ενημέρωσης να προβάλουν πιθανά σενάρια για την Ελλάδα και να δημιουργούν μια αβεβαιότητα, όμως, όλοι οι άνθρωποι του τουρισμού γνωρίζουν τις ευθύνες τους, έχουν πλήρη επίγνωση της κατάστασης και θα ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους για υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών, είναι το νόημα των δηλώσεων Ανδρεάδη, που επισημαίνει επίσης την αύξηση των πτήσεων για τη χώρα μας.

Η Ελλάδα θα παραμείνει στους 15 κορυφαίους προορισμούς του κόσμου και το 2015, τονίζει ο κ.Ανδρεάδης, με το ρεπορτάζ να καταλήγει ότι το 2014 η Ελλάδα είχε αύξηση 20% στις αφίξεις, με αποτέλεσμα να εισέλθει ξανά στους κορυφαίους προορισμούς του κόσμου στην κατάταξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού UNWTO. Από τη μεγάλη πηγή άντλησης τουριστών, τη Γερμανία, οι αφίξεις αυξήθηκαν κατά 19% σε περίπου δύο εκατομμύρια.

 http://www.tornosnews.gr

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου